Hakuna matata

Hakuna matata

Monday, 25 April 2016

Tässäpä Peto show - kokemuksemme.


 Huh heijaa. Meillä on lasten kanssa täydellinen Tuisku-viikonloppu takana päin. Äitini (vannoutunut Peto- fani jo yli 10 vuotta) tuli pohjoisesta asti viettämään meidän kanssa ikimuistoista aikaa. Ensin kävimme katsomassa Anttia Forumissa perjantaina ja saatiin nimmarit. Hölmöinä seisoimme eka lavan vieressä ja luultiin olevamme jonossa, kun lähdettiin tutkimaan asiaa paremmin. Himskatti, se jonohan meni pitkälti liukuportaisiin asti ja me sinne säälittävinä jonon hännille. Meinasi usko jo loppua siinä vaiheessa, kunnes mummon päättäväisyys tarttui meihin muihinkin ja niin me pian oltiin ihan kasvokkain Antin kanssa.
Matthew oli siellä Forumissa menossa mukana ja ihan onnesta soikeana. Matthew suunnitteli antavansa Antille banaanin, mutta sehän unohtui siinä tohinassa. Söpersin jotain ihan sekavaa siinä nimmaria saadessa ja taisin jäädä töllöttämäänkin hetkeksi. Äitini taas sai puheripulin, jossa Antti ei paljon suun vuoroa tainnut saada. Mehän ollaan tämmösiä höppänöitä, minkäs sille voi. Ehkä Antti ymmärsi, ehkä ei. Ehkä sillä ei ole mitään väliä.


Tästä Peto show'sta taas ei näköjään niin vain toivutakaan. Mitenhän on itse tähden Antin vointi tällä hetkellä?
Mehän siis mennä täräytettiin katsomaan, kun Peto oli irti Hartwall Areenalla sunnuntai-iltana.
Kyllä oli jännittyneitä tyttöjä katsomossa ja se hetki, kun nähtiin Antin luikahtavan poliisiautoon korkealla areenan katossa, ihan sanoinkuvaamatonta se jännitys. Auto lähti tulemaan alaspäin ja musiikki soi. Kaikki kiljui, tömisteli, taputti ja hurrasi yhteen ääneen. En ole ikinä kokenut mitään vastaavaa, tosin ensimmäinen Hartwallin keikka tämä minulle olikin.

Illan huippuhetkiä omasta mielestäni oli se alku, kun Antti saapui katosta ja Peto on irti pärähti soimaan sekä myös Sata salamaa ylitti kaikki odotukset. Koko se piisin odotus oli jotain niin kihelmöivää ja koko areena lauloi täysillä mukana, aika harva oli siinä vaiheessa enää pylly kiinni penkissäkään. Oli niin ihana huomata miten mukana koko yleisö oli koko sen parin tunnin ajan. Olisi ollut jännä verrata lauantain sekä sunnuntain yleisöjä. Onko mitenkään mahdollista olla enempi mukana mitä sunnuntain yleisö oli? Suurin fani -piisin jälkeen Antti veti upeat koreografiat tanssijoidensa kanssa. Siinä vaiheessa oli kyllä suu auki. Miten se noinki ossaa? Ihan älytön Duracell-pupu ja huh, mikä karisma!
Ääni oli illan päätteeksi vähän käheänä ja untakin sai odotella, koska olin niin ylikierroksilla siitä älyttömästä energiamäärästä. Korvatkin vähän soi vielä.Mehän oltiin viime syksynä Antin Linnanmäen keikalla ja kyllä silloin huomasi tähden olevan läsnä. Se lavakarisma ja energiamäärä oli jotain ennennäkemätöntä. Kyllä monelta tähdeltä tämmöinen lahja puuttuu. Nyt meillä on tyttöjen kanssa kaksi Antin keikkaa takana päin sekä nimmarikin saatu. Selfie Antin kanssa jäi ottamatta, mutta ehkä vielä jonain päivänä. Onpahan jotain tavoiteltavaa vielä edessä päin.
Emma tykkäsi myös siitä, että on nyt nähnyt Antin lisäksi Jenni Vartiaisen sekä Villegallen. Emma mielellään listaa näkemiään julkkiksia.

 Yksi juttu vielä...
Antti lauloi Hiton pelkuri - piisin ja vilkaisin tyttöjä laulun päätteeksi ja huh miten mun sydän meinasi pakahtua. Näin Naomin ristivän kätensä ihastuksesta ja painoi kätensä leukaan ja koko tytöstä niin huokui se onnellisuuden/kiitollisuuden suloinen olemus. Silmät loisti kuin tähdet ja niistä pystyi lukemaan tunteita. Meinasi itku päästä. Oli kyllä tyytyväisen näköinen tyttö, ei ollut pettynyt ei. En tietenkään tajunnut ottaa luuria käteen ja ikuistaa tätä hetkeä, koska olin niin liikuttunut.

Me ollaan oltu jo jonkun aikaa ylpeitä Tuiskuttajia, että ihan sama mitä ne muut meistä ajattelee ja nythän viimeistään on vissiin ok fanittaa Tuiskua vai miten se meni? Mutta se, kun näet miten omat lapset fanittaa ja sinä itsekin mukana, mikään ei sido meitä paremmin yhteen kuin tämä kokemus. Tätä ei meiltä kukaan vie ja tämä jää mieleen pitkäksi aikaa. Antin epäilijöille luut kurkkuun sanomalla, että tehkääpä itse perässä. Ei koko areena hurraa ihan joka iikalle kaksi peräkkäistä iltaa. Suomen oma Popin prinssi!

Kiitos Antti Tuisku! Olet Peto!Ps: Meidän Peto - viikonlopun tunnelmia pystyy katsomaan esimerkiksi Instasta nimellä: anacksunamunnn sekä nyt myös Snapchatissa: anacksunamun2


Kotimatkalla väsynyt, mutta onnellinen tuiskuttaja.

9 comments:

 1. Hihi, hauska oli lukea toinenkin postaus keikalta! Itse kans just kirjoitin lyhyesti fiiliksiä :) http://www.pandamamablogi.blogspot.fi/2016/04/ana-tude.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, toisten Tuiskuttajien kans on aina ihana pölistä Antista. Täytyyki mennä lukemaan sun blogia heti. :)

   Delete
 2. Näyttää ihan huikeelta tapahtumalta ja oot kyllä todella kaunis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä aivan uskomaton keikka ja ikimuistoinen!

   Meikillä saa ihmeitä aikaan, mutta kiitos, ite oot kaunotar :)

   Delete
 3. Upea mami siellä <3 täällä yhden antto fanin tytär myös (tosin itsekkin pikkuinenfani...) ja oltiin joulukuussa katsomassa peto show! Oli kyllä niiiiin upea että menisin koska vaan uudestaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viikko kohta mennyt showsta ja vieläki aika täpinöissä :) Kyl oli semmonen peto siellä lavalla ettei oo ennen moista nähny :D

   Delete
  2. Viikko kohta mennyt showsta ja vieläki aika täpinöissä :) Kyl oli semmonen peto siellä lavalla ettei oo ennen moista nähny :D

   Delete
 4. Oi kuulostaa ihan mahtavalta! Ja ihan huippu äiti sulla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mun mama on melkonen tapaus kyllä! Ihana!

   Delete