Hakuna matata

Hakuna matata

Monday, 6 June 2016

Ei täällä kyllä tarkene.


Ajattelin ensin tulla kirjoittelemaan kuulumisia pitkän blogitauon jälkeen. Ensin piti laittaa pari kesäistä ja auringon täyteistä kuvaa, pari hassua Snapchat-videota lisukkeeksi ja pari iloista selfietä loppuun. Jotenkin on vaan enemmän minua kirjoittaa siitä miltä musta oikein tuntuu.

Viime kuukausi on ollut tosi hulinaa; oli vatsapöpöä joka kiersi meillä kaikilla ja näin ollen tauti jylläsi meillä vuoron perään puolitoista viikkoa yhteensä. Nyt kun ollaan kaikki oltu pari viikkoa terveenä niin eiköhän kuopuksella alkanut nenä valumaan ja yskän poikasta. Oma veikkaus on, ettei ollut eilisellä kauppareissulla tarpeeksi vaatteita päällä.

Ollaan myös tehty päätös koiran tulosta taloon, mutta kirjoittelen siitä ihan oman postauksen viikon päästä, kun ollaan käyty katsomassa tätä ihanuutta, mutta näin on tapahtumassa. Siitä on nyt väännetty vuoden verran ja kyllä, meistä tulee villakoiran omistajia kesäkuun lopussa. Siitä sitten ensi viikolla lisää!

Kesäloma tosiaan alkoi ja hitsi vieköön mikä pettymys sään kannalta. Toisaalta, osaapahan arvostaa tulevia lämpöisiä kelejä paremmin.
Itselläni on todella kärsimätön olo, koska en vain osaa olla paikoillani. Aika tuntuu pysähtyneen totaalisesti. Olen ihan jumissa. Tuntuu, että voitaisiin jo lähteä pohjoiseen reissuun mummolaan, mutta nämä kelit nyt ei ole oikein ihanteelliset. Meillä on myös pakollisia menoja juhannukseen asti mm. pari Naomin puheterapia käyntiä on vielä jäljellä sekä Emman hammaslääkäriä sun muuta. Ei myöskään voida heti lähteä, koska odotetaan sitä koiraa ja Jobin viikon lomaa, joka on vasta ensi kuussa. Job on töissä päivisin, joten mä hengailen lasten kanssa ja tämäkin päivä ollaan vaan syljeksitty kattoon. Loma alkoi siis erittäin perinteiseen tyyliin eli tylsää, ei ole yhtään mitään tekemistä!

                                Odottavan aika on kyllä todella pitkä.
No comments:

Post a Comment