Hakuna matata

Hakuna matata

Thursday, 21 July 2016

Viides vauvani mun!

Meillä on alkanut taas vauva-arki!
Vahdin ettei kukaan mene herättämään vauvaa päikkäreiltä ja olen lähes neuroottinen tästä asiasta. Heräilen yöllä hyssyttelemään ja päädyn siihen, että otan pienen kainaloon nukkumaan. Siivoilen kakkoja ja pissoja, leikitän pientä lattialla ja käymme ulkona kävelyillä. Vauva on kyllä talossa, mutta karvainen sellainen. Ja juu, koiranpennusta tässä puhutaan.
Voe mahoton mikä suloisuus meidän hauva on! Katso nyt itsekin! Pystyisitkö vastustamaan tommoista karvapalloa? Karvapallo on nimeltään Leo.


Tällä hetkellä eletään raskasta vauva-aikaa sisäsiisteyttä ja käytöstapoja opettelemalla. Onhan tässä puuhaa juosta koiran kanssa parin tunnin välein pihalle koko lauman kanssa. Aika hyvin me ollaan päivisin saatu tarpeet tehtyä ulos, mutta yöllä niitä vahinkoja tietysti tulee. Ei tarvitse kyllä miettiä, että mitähän sitä tekisi. On todella tapahtumarikasta tämä arki tällä hetkellä. Aikataulutettu meininki kyllä hyvin pitkälti.
Haastavinta tällä hetkellä on vasten hyppiminen sekä pureminen niinkuin pennuilla yleensäkin tässä vaiheessa. Leikkiminen menee välillä vähän rajuksi ja Leo ei vielä tajua mikä on ikävää hampaiden käyttöä. Myös talutushihnaa on kiva purra sekä taluttaa vähän itse itseään. Sukulaiskoirien kanssa ollaan leikitty hauskat leikit ja muitakin koiria ollaan nähty ja haisteltu. Ollaan myös matkustettu eri kulkuneuvoilla kaupungissa. Vielä vähän pelottaa turkin harjaaminen ja pöydällä seisottaminen. Seuraavaksi odotellaan ensimmäistä pesua ja trimmausta, rokotuksia sekä pian alkavaa uhmaikää.


No comments:

Post a Comment